​El-installation i alle bygninger og huse

Skal du have udført renovering af el-installation i din bolig eller virksomhed i Greve, Køge eller København, er vi hos Hansen Installation en professionel elektrikervirksomhed, der har speciale i netop renovering af alle former for el-installationer. Det kan være, at du har et forestående projekt, hvor du skal bygge om eller bygge til. Her kan vi hjælpe med alle el-installationer.

Når du skal renovere dit hus eller lejlighed, sidder der typisk nogle ældre el-installationer, der ikke længere er tidssvarende. Vi tilbyder at gennemgå hele boligen med henblik på at finde den bedst mulige løsning, som imødekommer dine behov. Det kan være, at du skal have flyttet en masse stikkontakter eller større installationer. Der skal altid være en autoriseret el-installatør, der udfører arbejdet – ellers er det ikke lovligt. Lad os hjælpe dig med renovering af el-installation i din bolig, så det bliver gjort forsvarligt.

Grundig og kvalitetsbevidst renovering af el-installation

​I forbindelse med renovering af el-installation skifter vi både kabler og stikdåser såvel inde som ude. Vi er yderst grundige og kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, da kvaliteten af el-arbejde er essentiel i forhold til holdbarheden og sikkerheden. Her går vi ikke på kompromis, da vi lever af glade kunder, der sætter pris på en tillidsvækkende el-installatør, der leverer arbejde i høj kvalitet.

​​Står du og mangler en kompetent elektriker til renovering af el-installation i din bolig eller virksomhed, er vi klar til at rådgive og vejlede til den rette løsning til netop din bolig. Vi anvender udelukkende de bedste materialer i branchen, således at vi kan stå inde for kvaliteten.​

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med renovering af el-installation, kommer vi gerne forbi og ser på din opgave. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan få udført el-installationer i høj kvalitet med stor holdbarhed.

Du kan kontakte os vedrørende spørgsmål, priser, løsninger og meget andet på telefon 26 98 28 68 eller skriv til hansen-inst@live.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hansen Installation ApS | Blåhusvej 47 | 2670 Greve | Telefon: 26 98 28 68 | E-mail: hansen-inst@live.dk | CVR: 26981697