Elektriker nybyggeri i høj kvalitet

Skal du have udført elektriker nybyggeri, er vi hos Hansen Installation en erfaren og kvalitetsbevidst elektrikervirksomhed, der har hjulpet mange forskelligartede kunder i Greve, Køge og København. Vi tilbyder byggeri fra bunden i forbindelse med opførelsen af et nyt hus eller renovering og udskiftning af ældre, hvor der skal et nyt til.

Som autoriseret elinstallatør kan vi udføre et komplet elektriker nybyggeri, så du får en god, solid og holdbar løsning. Vi anvender kun nogle af de bedste løsninger på markedet, som eksempelvis hovedtavler, der overholder alle gældende el-krav.

Kompetent elektriker nybyggeri til private og erhverv

Vi tilbyder professionelt og kompetent elektriker nybyggeri til både private og erhverv, som skal have opbygget et helt nyt system. Det kan være alt fra alle stikkontakter til mere komplicerede installationer. Vi udfører alle former for el-arbejde og nye el-installationer, hvorfor din opgave er i trygge hænder hos os.

Står du overfor et kommende byggeprojekt, hvor der skal laves elektriker nybyggeri fra bunden, er vi parate til at hjælpe dig. Vi har fokus på at levere gode, holdbare resultater, som giver din bolig eller bygning et sundt el-system, der er sikkert og trygt.​

Rådgivning i øjenhøjde tilbydes

Ønsker du rådgivning omkring valg af elektriker nybyggeri og de forskellige løsninger, står vi til rådighed og kan vejlede dig til en løsning, der imødekommer dine ønsker og krav til funktionalitet og meget andet.

Du kan kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 26 98 28 68 eller skriv til hansen-inst@live.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hansen Installation ApS | Blåhusvej 47 | 2670 Greve | Telefon: 26 98 28 68 | E-mail: hansen-inst@live.dk | CVR: 26981697